Facebook ablak

Csatlakozz hozzánk!

iwiw logo  facebook logo  rss logo  mami logo

Tetszik az oldal,

Keresés a webhelyen

WC papír kreatív felhasználása

Küldd el te is a legjobb, legötletesebb alkotásaidat, amelyek WC papír gurigából készültek! Inspirációként én is felteszek néhány ötletet.

Papírguriga koszorú

Ettől az egyszerű WC papírguriga koszorútól dobtam egy hátast. Feltétlenül megcsinálom: http://kiflieslevendula.blogspot.com/2011/10/papirguriga-koszoru.html

WC papír guriga karácsonyra

Igaz, hogy még messze van, de nagyon szuper ez a karácsonyi függődísz is: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2010/11/kreativ-otlet-karacsonyi-fuggodisz.html

Játék a WC papír gurigákkal

Használjátok fel a WC papír gurigákat és alkossatok olyan szuper dolgokat, mint amilyeneket én találtam. Kérlek küldd be a kozeppest@imami.hu címre saját ötleteitek vagy az elkészült alkotások fotóját.

A beküldők között egy játszóházi, családi belépőt sorsolok ki. Beküldési határidő: augusztus 14. Sorolás: augusztus 15.

"kész" állatminták papírgurigára

AnImami KÖSZÖNÖM!
Naaaaagyon jókat találtál.

Én eddig csak ezt az angol nyelvű oldalt ismertem, pedig én is sokat kerestem e tárgyban. Kevésbé kreatív, viszont arra, hogy a gyereket lefoglalja, + egy kicsit még az ollóval való dolgozást is gyakorolgassa remek. Az oldalon lévő linkekre kattintva eljuthatsz egy oldalra, ahol az állat figurája fel van rajzolva. Neked csak ki kell nyomtatni, kivágni és a minta alapján felragasztani a papírgurigára.

Én ezeket találtam

Rengeteg ötletet találtam WC papír gurigából.

Készíthetsz ajtódíszt, aranyos kis figurákat és akár pillangót is, ahogy a veresiovisok.  Vagy várat és egyéb érdekes dolgokat: távcsövet, ceruzatartót stb. Kreativiti oldalán is sok tündéri figura, asztaldísz készült ebből az egyszerű, mindenhol megtalálható "szemétből". Nono konyhájából egy zebra és egy űrrakéta indult útnak.

Csiribirinél pedig cicák és baglyok sorakoznak a polcokon.

A környezettudatos magatartás című blogon is találtam egy szuper virágdíszt.

Igaz, most nem aktuális, de adventi kalendáriumokat is lehet WC papír gurigából készíteni, nekem legjobban ezek és ez az angyalkás megoldás tetszett.

És amikor mindent láttam, akkor jön az egyik kedvenc blogom és új csodás ötleteket mutat be. Elájultam.

Én ezeket találtam. Ha te is tudsz valami újat, szépet mutatni, akkor hajrá!